O nama

O nama

lišće zlatno 4
list 14

Apartmani Sokolarica

lišće zlatno 4

Dobro došli na Taru, planinsku lepoticu koja je svoje ime dobila po bogu Taru, koji je upravo ovu planinu izabrao kao najlepše mesto na svetu. Upravo tu smo i mi odabrali da sagradimo naše apartmane, kako biste i Vi uživali baš kao staroslovenski bogovi.

Apartmani Sokolarica  su izgrađeni na Sokolini, u samom srcu planine Tare, 2007. godine. Od tada, do danas, u našim apartmanima je uživao veliki broj ljubitelja prirode i mirnog odmora. Sokolina je ušuškana  između dva uzvišenja Branevine i Suve glave, na granici sa prirodnim rezervatom kanjona reke Rače. Upravo je ovaj kanjon ono što mnoge posetioce inspiriše da nas posete. U neposrednoj blizini se nalazi prirodno stanište mrkog medveda. Sokolina je mesto na Tari koje obiluje suncem, nepreglednim livadama, gustim šumama bukve, jele i smrče.

Na Sokolini se nalazi jedan od pet vidikovaca na Tari, vidikovac Sokolarica, po kome su naši apartmani i dobili ime. Vidikovac Sokolarica se nalazi na manje od 1 km od naših apartmana.

Apartmani Sokolarica nalaze se na početku vikend naselja, na mestu gde se put račva ka manastiru Rača, i do njih se stiže delimično makadamskim putem(1,2km). Mitrovac je udaljen 10 km od naših apartmana, Kaluđerske bare 8km, Bajina Bašta 20km, jezero Zaovine 20km ,jezero Perućac 20km, Mokra gora i Kremna oko 20km. Od naših apartmana možete napraviti i izlet do Banjske stene, Tepih livade, Hajdučke česme.
Najbliži restroran, gde možete uživati u domaćoj hrani, od naših apartmana udaljen je 3km, a najbliža prodavnica 7km.

Budite naši dragi gosti! Posetite nas i dopustite sebi da uživate onako kako zaslužujete!

list 12

Izaberite Vaš smeštaj

U našoj ponudi se nalaze dve vikend kuće, u kojima raspolažemo sa tri kompletno opremljena apartmana. Svaki od njih je osmišljen tako da se svi gosti osećaju kao kod kuće. Bilo da ste poželeli miran odmor ili odmor pun zabave i aktivnosti, tu smo da odgovorimo na sve Vaše zahteve. Izaberite smeštaj po Vašoj meri!

list 14
list 12
lišće zlatno 5

U toku meseca Maj-a, važiće promotivne cene za sve online rezervacije na našem veb sajtu!